B2B & Maaltijdservice

B2B

Wij nemen graag de zorg over voor de Indonesische variant op de menukaart van restaurants met een breed georiënteerde keuken. Met onze specifieke kruiden, ingrediënten en kennis van de Indonesische keuken kunnen wij een overheerlijk Indonesisch voorgerecht, vegetarisch en/of hoofdgerecht verzorgen. Jij hebt daar dan zelf geen omkijken meer naar.

Maaltijdservice

Wij nemen ook graag de zorg over van zorginstellingen wanneer zij voor hun bewoners iets extra’s willen doen. Dat kan op twee manieren: 
- Wij kunnen met een heerlijk Indonesisch voorgerecht, hoofdgerecht én nagerecht een (regelmatige) keuze zijn op de menukaart voor de bewoners; 
- Wij kunnen als bijzondere gelegenheid een complete Indonesische thema-avond verzorgen met onze heerlijke Indonesische gerechten, onze Indonesische decoraties en cd’s. Wij weten zo een gezellige Indonesische sfeer te creëren waardoor de bewoners zich écht even in Indonesië wanen.

Interesse?

Mocht je belangstelling hebben voor een van deze diensten, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. Je kan ook direct contact opnemen met Willy de Konink, tel.nr.: 06-10508436 of via info@tokosemarang.nl.

nasi goreng, nasi kuning, spekkoek, lemper, kiprisolles, atjar ketimun, sambal goreng telor, sayur lodèh, sambal goreng bontjis, tumis taugé

10

Bedrijven gingen u voor

154

Gerechten, zowel warm als koud

7

Dagen per week

Contactformulier

Maaltijdservice

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

Vestiging

Zuiderdiep (Toko)

Gedempte Zuiderdiep 150

9711 HN Groningen

050-3129933

zuiderdiep@tokosemarang.nl

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag
12.00 tot 20.00u
Bezorgen vanaf 16.30u

zondag en maandag
gesloten 

Vestiging

Beckerweg (Dapur)

Beckerweg 25

9731 AX Groningen

050-3644262

beckerweg@tokosemarang.nl

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag
12.00 - 20.00u
Bezorgen vanaf 16.30u
 
zondag en maandag
gesloten 

Social media